keseru@vktiroda.hu
0620 / 916 - 0200
ENG

A VÁNDOR, KESERŰ, TRENYISÁN & PARTNERS ÜGYVÉDI TÁRSULÁS KERETÉBEN EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK

Dr. Vándor Csaba ügyvéd
Dr. Vándor Csaba, ügyvéd

Szakterülete a társasági jog és a kereskedelmi jog, valamint az agrárjog. A SZE-DFK Kereskedelmi, Agrár- és Munkajogi Tanszékének oktatója.

Dr. Keserű Barna Arnold ügyvéd
Dr. Keserű Barna Arnold PhD, ügyvéd

Szakterülete a polgári jog és a szellemi tulajdonjog. A SZE-DFK Polgári Jogi- és Polgári Eljárásjogi Tanszékének adjunktusa.

Dr. Trenyisán Máté ügyvéd
Dr. Trenyisán Máté, ügyvéd

Szakterülete a munkajog, azon belül is kiemelten a kollektív munkajog és a sztrájk jog. A SZE-DFK Kereskedelmi, Agrár- és Munkajogi Tanszékének oktatója.

Földi Julianna európai szabadalmi ügyvivő
Földi Julianna, magyar és európai szabadalmi ügyvivő

Okleveles gépészmérnök, felsőfokú iparjogvédelmi szakképesítéssel és az Európai Szabadalmi Hivatal előtt tett minősítő vizsgával rendelkezik. További információk: www.pm-szabadalom.hu

Dr. Glavanits Judit közbeszerzési szaktanácsadó
Dr. Glavanits Judit PhD, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

Szakterülete a közbeszerzések joga, valamint a nemzetközi magánjog. A SZE-DFK Nemzetközi- és Európai Jogi Tanszékének docense.

Dr. Frank Máté ügyvédjelölt
Dr. Karácsony Gergely PhD, adatvédelmi szakértő

Szakterülete az adatvédelmi jog és az alkotmányjog. A SZE-DFK Alkotmányjogi- és Politikatudományi Tanszékének docense, valamint a Kar oktatási dékánhelyettese.

Dr. Frank Máté ügyvédjelölt
Dr. Frank Máté, ügyvédjelölt

Szakterülete a polgári jog, azon belül is a kártérítési jog. A SZE-DFK Polgári Jogi- és Polgári Eljárásjogi Tanszékének doktorandusza.

Ezt az oldalt Dr. Keserű Barna Arnold, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd (székhely: 9021 Győr, Munkácsy Mihály utca 1-5.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Az oldalon elérhető blogbejegyzések, cikkek nem minősülnek konkrét jogi tanácsadásnak, ajánlattételnek vagy erre történő felhívásnak. Célja, hogy az érdeklődő tájékozódni tudjon Dr. Keserű Barna Arnold szakterületeiről és szolgáltatásairól.
© Dr. Keserű Barna Arnold, 2020